Ponuda jela

Ni oni najizbirljiviji u Kantini Melon neće ostati gladni. Izbor je velik počevši već od hladnih predjela, gdje vas čekaju pravi istarski pršut, ovčji sir ili kulen.Pobornici talijanske kuhinje i tjestenina bit će oduševljeni rezancima, njokima, fužima ili raviolima, a kako bi svom jelu dodali i istarski štih preporučujemo njihovo miješanje s tartufima, divljači ili gljivama.
Doći u Istru, a ne probati pravu istarsku maneštru bio bi grijeh, no srećom priliku imate već u Kantini Melon.


Ukoliko spadate u one koji smatraju da objed nije objed bez pravog mesa, za vas imamo spremna jela pod pekom (teletina, janjetina odojak), kotlete, fiorentinu i biftek na žaru, teleći odrezak, pileći odrezak, miješano meso, kobasice u kruhu, ombolo, a svakako isprobajte i biftek s tartufima.
Da bi morski ugođaj bio potpun, tu su i brojna vrhunska riblja jela, među kojima izdvajamo domaće lignje, pržene lignje i lignje na žaru, škampe na žaru i na buzaru, brancina, oradu...

Na svoje će doći i ljubitelji pizza jer je njihov izbor zaista velik, a sve se to može zasladiti palačinkama ili odličnim domaćim kolačima. Ponuda pića jednako je impresivna kao i ponuda jela, a mi vam svakako preporučujemo da isprobate vrhunska istarska vina i domaću rakiju.

Ponuda jelaPonuda jelaPonuda jelaPonuda jelaPonuda jelaPonuda jela

 

Izbornik

Kontakt informacije

  • Bujska 11, Petrovija
  • 52470 Umag (Umago)
  • +38552720843
  • +385 91 54 65 521
  • emanuel_melon@net.hr

Created by ProBiz